Кадрите, които ядосаха България: Мъж закачи домашно куче за теглича си, случи са най-ужасното

Заснемане

Варненци се притекоха на помощ на куче, влачено на теглич от възрастен мъж. Когато видели зверството, препречили пътя на колата край варненското село Горен Чифлик и слезли, за да спасят мъчещата се животинка.

Те успели да заснемат изверга, който е вързал кученцето за теглича си. Той дори обясни пред тях, че кучето е вързано „защото яде кокошки“.

„Какво да го правя? Аз не искам да го убивам. Водя го ей тука да го оставя“, посочва поляната до пътя възрастният мъж.

„Не мога да го оставя в багажника, болят ме ръцете“, продължава да се обяснява той.

На видеото се вижда, че кученцето е ранено и лапичките му са целите в кръв. Не се дава информация какво е състоянието му и дали извършителят е задържан.

Клипът е споделен стотици пъти в социалните мрежи, а гражданите апелират към абонатите, които са го качили, да кажат какво се случва с животинката.

Видеото бе споделено в групата „СТОП на насилието над животни“ във Facebook. Ето какво е написал абонатът Костадин Георгиев към него:

„ОЩЕ ЕДИН УБИЕЦ НА ЖИВОТНИ КОЙТО Е ВЪРЗАЛ КУЧЕ ЗА КОЛАТА СИ И ГО ВЛАЧИ!!!!
(Споделяйте)

Ето не знам за кой път вече се случва някой да влачи куче с колата си? ЕЙ ВЛАСТИ КЪДЕ СТЕ ЗА БОГА???? Хайванчето има кръв по лапите!! Има кръв и по пътя! И ако тези хора не са го спряли този „съвестния“ представяте ли си колко зле можеше да завърши това след още няколко километра :(?? Не ми се мисли просто…

Лъжа номер едно която изрече е „Ядяло му кокошките“… това успя да измисли за свое оправдание!!
И лъжа номер две, че „го боляли ръцете“ и за това го влачи с колата си вързано с жица за врата, вместо да го качи в багажника. Няма сила да го вдигне и качи в багажника, болят го ръцете… От артрит ли страда? Или е хладнокръвен лъжец, садист и убиец на животни които не могат да се защитят??
Призовавам прокуратурата да се самосезира и съвестно да изпълни дълга си! Има видео, има свидетели, ИМА И ОСОБЕНО ГРОЗНО ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!!!

(Престъпното действие се развива край Варненското село Горен Чифлик. Регистрационен номер на автомобила му В5110КР)

СПОДЕЛЯЙТЕ НА СТЕНИТЕ СИ ТА ВСИЧКИ ДА ГО ВИДЯТ И ЗНАЯТ „ГЕРОЯ“!!!!!!

––
Пояснявам: НЕ СЪМ СНИМАЛ ВИДЕОТО АЗ (за тези които ме питат).
ВИДИОТО Е ОТ ФЕЙСБУК. Аз го споделих с всички вас.

Цитирам източника:
„ето още един убиец на животни горен чифлик“.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ