Пуснаха сина на шефа на НАП-Пловдив под гаранция за 10 000 лева

789

Окръжна прокуратура-Пловдив взе мярка за неотклонение „Гаранция“ в размер на 10 000 лева спрямо 20-годишния син на шефа на пловдивския НАП Венелин Найденов – Ивайло, който бе арестуван, след като ударената от него пешеходка издъхна в болница. Това съобщиха от прокуратурата.

С постановления на Окръжна прокуратура – Пловдив на обвиняемия е наложена забрана да напуска пределите на Република България и е отнето свидетелството му за управление на моторно превозно средство до приключване на наказателното производство.

Решението на Окръжна прокуратура-Пловдив за взетата мярка за неотклонение се основава на чистото съдебно минало, липсата на висящи наказателни производства спрямо обвиняемия, младата му възраст и наличието на постоянен адрес, както и поради това, че към този момент не е изготвена автотехническа експертиза, относно механизма на извършване на пътнотранспортното произшествие.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ