Цял град настръхна срещу кмет на Цветан Цветанов, Хитлер бил по-хуманен от него (СНИМКИ)

трайко младенов

Кметът на Костинброд Трайко Младенов има късмет, че изборите не са днес, защото сигурно и роднините му нямаше да гласуват за него.

Причината не само те, а и целия град да са настръхнали срещу протежето на Цветан Цветанов е безпрецедентната превозваческа криза, заради която хората от Костинброд са обречени на вечни мъки в опитите си да стигнат до столицата или да се върнат от нея.

Както неведнъж се изнесе в медийното пространство, градоначалникът отказа Костинброд да си има превоз, а плаща луди общински пари за такъв на фирма от съседен град. Но на…негов приятел.

И така в жегите при 35 градуса жителите на Костинброд се мъчат в схлупени маршрутки, в които бременни жени лазят по пода, а старци се молят Богу горещо за глътка животоспасяващ въздух.

„В газовите камери на Хитлер е било по-хуманно“, изкрещя в социалните мрежи костинбродски клетник и получи хиляди лайкове.

Ето и мнението на млада жена за случващото се:

Това нормално ли е ? Да се возим като маймуни над 30 човека в маршрутка в най – голямата жега бременни жени, майки с деца и възръстни хора ! От 14 и 30ч до момента не е минавал никакъв превоз на автобуска спирка Ломско Шосе имаше над 20 човека който чакаха от минимум 30 минути, при което дойде маршрутка в която бяхме качени само 5 човека, защото беше препълнена, хората седяха по земята това е недопустимо, а останалите останаха на спирката. Не знам какви лъжи, и измишльотини говореше г-н “ КМЕТА “ по телевизията, но всички изброени от него “ ФАКТИ “ не са на лице. Продължавайте да гласувате за тия лъжливи мутри и положението ще става все по – зле. БЪЛГАРОУБИЙЦИ !!! РОДООТСТЪПНИЦИ КАК НЕ ВИ Е СРАМ ДА СЕ ПОКАЗВАТЕ ПРЕД НАРОДА И ПО – ТОЗИ БЕЗСКРУПУЛЕН НАЧИН ДА ГИ ЛЪЖЕТЕ В ОЧИТЕ ??? КАК НЕ ВИ Е СРАМ !!! ПРОСТО СЪМ КРАЙНО ВЪЗМУТЕНА !!!

Припомняме, че кметът е под гаранция на свобода, заради убийство, извършено от него при ПТП.


Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ