Борисов: Никой не е помагал на Манолова повече от мен

1387643823_3_800x_

Никой не е помагал на Манолова повече от мен. Тя идваше често и много пъти не само при мен, но и при министрите. Няма как да те саботира държавата и да си репресирана. Това каза премиерът Бойко Борисов по повод кандидатурата на Мая Манолова за кмет на София.

“ГЕРБ искаше да й отмъсти за Костинброд, аз не позволих”, сподели той.

“Аз се подстригвам сам и мога пред вас да го демонстрирам. Прическата ми е толкова елементарна, за съжаление. Много искам да има фризьор, но няма какво да ми фризира”, каза Борисов по повод обвиненията, че той е пратил на Манолова да я следят, докато се фризира.

ГЕРБ и СДС застават зад настоящия кмет на Монтана Златко Живков за 6-и мандат. Това обявиха лидерите Бойко Борисов и Румен Христов.

Надявам се, както е било и досега, на категорична победа на първия тур, заяви самият градоначалник, който е най-дългогодишният в цялата страна. Той е и трети мандат представител на България в Европейския комитет на регионите.

Обещавайте със сигурност пътя Ботевград – Мездра и двата обхода, заяви Борисов.


Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ