Ад в България! Момиче загина на пътя за Бургас, нещо страшно е на „Хемус“ и Е-79

Тракия-задръстване
12-годишно момче е починало при катастрофа на пътя Казанлък – Бургас. Това съобщиха от пресцентъра на МВР. Пътният инцидент е станал към 15.40 часа на пътя Казанлък – Бургас, малко преди Николаево.
Според първоначалните данни при катастрофа на лек автомобил е загинало 12-годишно момче. На мястото се извършва оглед. Пътни полицаи регулират и подпомагат движението. Трафикът от камиони над 12 тона е отклонен през Дъбово, Паничерево и Гурково.
В последния почивен ден са се образували километрични задръствания по пътищата в страната. БНТ информира, че на АП „Хемус“ в посока София се е образувало километрично задръстване заради ремонтите на виадуктите. Както писахме временно движението при км 23 на АМ „Хемус“ в посока Варна се осъществява в изпреварваща лента поради катастрофа. Движението в района се регулира от „Пътна полиция“. Шофьорите да се движат с повишено внимание и съобразена скорост, призовават от Агенция „Пътна инфраструктура“.
Има голямо задръстване и на главния път Е-79. БНР пък съобщава за километрична колона от автомобили в района на Симитли в платното в посока София. Движението от прохода Предел до пътния възел „Симитли“ е затруднено, а причината е, че там се събира целият трафик на идващите от Гърция и Банско, пояснява радиото.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ