Голям скандал в Балчик! Заселват ли турци и цигани незаконно, за да преизберат кмета на Корнелия Нинова?

николай ангелов балчик

В Балчик се готви грандиозна изборна измама!

7DniBulgaria.bg научи, че от в къщите на нищо неподозиращи жители на общината някой някак си е регистрирал по настоящ адрес стотици, ако не и хиляди хора. Стигало се и до куриози, при които в имот, където даже няма жилищни сгради, да регистрирани живущи!

Вече дори има подадена жалба до Прокуратурата и Областна управа – Добрич, че в къща на семейство от с. Кранево има регистриран  човек, който никой не познава и никой не е виждал. Всичко започва случайно от процедура за промяна на постоянен адрес. Тогава изненаданата собственичка разбира, че в нейния имот има записан по адрес човек с мюсюлмански имена, когото никога не е виждала. Впоследствие се оказва, че има и други такива случаи, но хората не обръщали внимание.

Областна управа вече е разпоредена проверка. По закон обаче тя трябва да бъде извършена от…кмета на общината Николай Ангелов. А в същото време кметът на общината чрез своите служите извършва регистрация по постоянен и настоящ адрес. Т.е. нарушителите сами ще се проверяват…

В Балчик усилено се говори, че в годините хиляди хора от страната са били регистрирани по настоящ адрес. Същото вероятно се е извършвало без надлежни документи и без съгласие на собствениците на имотите, което по закон се изисква. Някои от регистрациите дори са извършвани без въпросните хора да са присъствали в общината. Ако е така, това е претъпление, става дума за фалшифициране на документи и подписи.

В община като Балчик 1 000 – 2 000 организирани по този начин гласове, гарантират кметския мандат и комфорт за още четири години. Така може да се окаже, че хора от всички краища на страната избират кмета на хора, които живеят в Балчик, което е абсолютна подмяна на вота и машинация.

Сега на ход са службите и прокуратурата. Интересното е, че местното РПУ е проспало регистрацията на няколко хиляди души, а уж работата му е да бди за сигурността на гражданите и кой какви ги върши на територията на общината. Може би защото шефът на РПУ-то е роднина на…кмета, който е подкрепян от БСП. Той получи червена ръка лично от Корнелия Нинова, която в този пък регион е водена за носа от личния и социолог Кънчо Стойчев.


Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ