Две седмици след операцията Ламбо направи немислимото (Снимки)

стефан данаилов

От сцената в Русе любимецът на българското кино и театър Стефан Данаилов честити на Аня Пенчева рождения ден. На 12 септември, когато Аня празнува годишнина, Народният театър „Иван Вазов“ гостува в крайдунавския град с хитовата постановка „Актрисата“ от Питър Куилър.

Под възторзите на зрителите в края на представлението Ламбо пожела на рожденичката да е здрава и да е все така щастлива майка и баба.

Русенската публика посрещна обичания от поколения българи актьор с бурни аплодисменти. Той се появи на сцената на десетата минута от началото на спектакъла в ролята на застаряващия годеник Чарлз на героинята на Аня – Лидия Мартин, предаде „Монитор“.

Със спокойно изражение, разположил се удобно в инвалидната количка, Мастера не даде и най-малък повод да се разбере, че съвсем скоро е претърпял тежка операция. Припомняме, че той пострада в Приморско, като счупи тазобедрена става, а две седмици след хирургичната интервенция реши да се върне на сцената, въпреки предупрежденията на лекарите, че възстановяването ще е дълго и болезнено.

Актьорът се появи на сцената още два пъти и през това време зрителите не спираха да го аплодират. В края на представлението публиката стана на крака, а Стефан Данаилов се разходи величествено със своята количка из цялата сцена и дръпна реч за спомените си от Русе. „Някои от вас ме помнят, като съм идвал тук. От Русе си спомням хубави работи, някои и любовни“, каза в типичния си стил любимият актьор.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ