Последната снимка на Жоро Илиев преди разстрела, вижте я

Жоро Илиев

Във Фейсбук се появи последната снимка на Жоро Илиев

Животът на показно убития Жоро Илиев продължава да вълнува обществото, дори и сега, години след смъртта му. Години след като куршумите застигнаха Жоро Илиев пред заведението му в Слънчев бряг се появи последната му снимка.

Фотосът е направен часове преди смъртта на Главния. Снимката се появи на фейсбук страницата на несъществуващата вече групировка ВИС. Администраторът на страницата съобщи, че снимката е била изпратена от Константин Иванов, който решил да я сподели с феновете на висаджията.

Фотосът е правен на любимото място на Жоро Илиев. Часове преди да намери смъртта си, той е бил на яхтата си. Плавателният съд носи името „Маями“. Жоро Илиев кръстил яхтата си на своята съпруга Мая Илиева. Когато тя навършила 30 години, Жоро Илиев й връчил ключовете за яхтата с уговорката, че и той ще може да я ползва.

И радостните, и тъжните си моменти Жоро Илиев прекарвал на яхтата си. Там провеждал и важните си срещи, тъй като бил сигурен, че това е единственото място, където никой не го подслушва.

След смъртта му Мая Илиева продава яхтата на братя Диневи. Сделката е за 2 милиона лева, въпреки че плавателния съд струва двойно повече. Не след дълго милионерите я продават на турски бизнесмен по заръка на врачка, която ги предупредила, че трябва възможно най-скоро да се отърват от яхтата на Жоро Илиев, за да не ги застигне съдбата му, пише Хот арена.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ