Гришо все пак го направи, плати хиляди за това удоволствие (Снимки)

11

Григор Димитров е направил нещо, което бил планувал от доста време. Най-добрият български тенисист е разрешил един проблем, плащайки няколко хиляди долара.

Хасковлията си е присадил коса, разкриха негови близки. Това се е случило още преди началото на US Open, където нашето момче постигнал повече от добър успех. Той достигна до полуфинал, след като на четвъртфиналите записа първа победа над Роджър Федерер и го отстрани от Откритото първенство на Щатите.

Козметичната интервенция е била извършена в Европа. Гришо се е свързал с френски специалист, който гарантирал, че ще му разреши на 100 процента проблема с косопада.

Григор бе започнал да оплешивява около темето, което първоначално не го притеснило. Впоследствие обаче косата започнала да пада все повече и повече и Димитров се принудил да прибегне до услугите на специалист.

За извършената интервенция той платил повече от средната цена, която се плаща за подобен вид операция. В крайна сметка обаче Гришо останал повече от доволен, тъй като в момента не си личало даже и отблизо, че в горната част на главата косата му е изкуствена.

Според непотвърдена информация Григор планува да се върне в България малко преди коледните празници. Той е трябвало да пътува до родината си миналата седмица, но е отложил визитата си у нас.

Преди интервенцията:

След интервенцията:

Източник: „БЛИЦ“


Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ