Бяс на „Позитано“! Мая се извъртя: Не приемам условия от БСП, Нинова ще слуша мен

80

Истински политически бяс тресе „Позитано“ от неделя сутринта, научи 7DniBulgaria.bg

Тогава Мая Манолова гостува в БНТ за сутрешно интервю, което почти никой не отрази. В него обаче комунистката от 1989 година направи пореден опит да се дистанцира от БСП, което е разгневило вече не само редови членове, но и началници.

„Аз условия от БСП няма да приемам. Напротив. Те трябва да приемат моята платформа, да застанат зад нея“, опита да удари по масата Манолова, давайки заявка тя да командва Нинова, а не обратното.

Още откакто е влязла в борбата за кметското място в София, Манолова цели да избяга от образа на женски Румен Радев. Предизборната кампания на летеца бе изцяло доминирана от Нинова. Сега обаче напористата кюстендилка не смятала да приема подобна роля.

Еманципирането на Манолова от БСП по никое време обаче ще отблъсне от нея червения ортодоксален електорат. Което вече притеснява хората на „Позитано“, защото без този вот Мая няма не само шанс да измести Фандъкова, но дори да отиде на балотаж, тъй като преди него няма как да разчита и на дори един десен глас.


Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ