Момиче писа писмо на мъртвия си баща, след 6 години той ѝ отговори от отвъдното (Снимки)

2110250540

Зоуи Хемсинг бе едва на три годинки, когато баща й умира. Въпреки крехката си възраст детето не забравя родителя си.

Всяка година момиченцето му пише поздравителна картичка за рождения ден. То връзвало пожеланието си на балон, пълен с хелий и го пускало към небето.

Това продължило цели шест години, когато изведнъж се случило истинско чудо.

На 6 август, както обикновено, Зоуи написа писмо до баща си:

„Тате, как си? Аз съм добре. Честит 34-и рожден ден. Моят също идва скоро. След 24 дни – на 30 август, помниш ли? Желая ти всичко най-хубаво. Празнувай подобаващо там горе с приятелите си. Целувам те“.

В края на посланието си Зоуи добавя „Напиши ми нещо, моля те. С любов, твоята Зоуи“.

Писмото отлита заедно с балона в небето. Три седмици по-късно, точно когато е и рожденият ден на детето, то получава най-голямата изненада, която е можело да си представи – писмо от баща си.

Подателят бил разписал посланието с „Твоят татко“.

Ето какво пишело в него:

„Скъпа Зоуи, благодаря ти искрено за чудесните пожелания за рождения ми ден. Аз също съм добре. Надявам се, че се справяш страхотно в училище. Искам да е така и да си отличничка. Бъди мила и добра с всички свои приятели и най-вече с майка си. Поздрави я от сърце. Обичам те много, моя Зоуи! Празнувай рождения си ден подобаващо и се забавлявай! От татко ти.

П.П. Писмото ти много ме зарадва, благодаря ти“

Емоциите, които изпитало момиченцето трудно биха могли да бъдат описани. Майка й пък публикува писмото от „бащата“ на Зоуи в социалните мрежи.

„Опитвам се да намеря този прекрасен човек. Искам лично да му благодаря за това, което направи за детето ми“, пише тя над кадрите. Тя моли последователите й да помогнат и да споделят публикацията й.

Повече от 20 000 души се отзоваха на призива й, но уви, без успех.

„Това е чудесно, че все още има прекрасни хора с големи сърца“, пишат някои от потребителите под картичката и се възхищават на постъпката на непознатия. Мнозина дори го наричат герой.

Въпреки молбите, никой все още не е разкрил самоличността на човека, изпратил писмото. Но може би така е по-добре/ Така Зоуи ще има своето чудо – писмо от починалия й татко, който я е оставил толкова рано не по собствена воля.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ