Мая Манолова шокира партията си: Най-добрият кмет за София е…осъденият на смърт от БКП!

мая манолова

Мая Манолова използва телевизионните студия, за да шокира с пореден опит да избяга от сянката на БКП, в която се вля още през далечната 1988 година, под вещото напътстване на другаря Пирински.

При толкова червени кметове на столицата, превърнали търговията със софийското жителство в топ-бизнес, Манолова взе че си хареса друг любимец.

Става дума за легендарният градоначалник Иван Иванов, любим от години на столичния кмет Йорданка Фандъкова. Явно покрай думите на Фандъкова и честото цитиране на Иванов, Манолова е успяла да научи името на поне един софийски кмет.

Иванов е човекът, който полага основите на съвременна София, култивира Витоша и прави толкова много добрини за града, че управлението му е наречено „10-те златни години на София“.

Позорното е, че веднага след 9-и септември партията на Манолова арестува Иван Иванов, а Народният съд го осъжда на смърт! След обжалване, присъдата му е намалена на 15 години строг тъмничен затвор.


Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ