Бойко отлъчи кмета със златния кенеф, но защо го хвърли на кучетата в Банско?

георги икономов

Георги Икономов е първата жертва на новата етична комисия в ГЕРБ. Бойко я създаде, за да озапти самозабравили се протежета на Цветан Цветанов.

Явно решенията на герберския Народен съд няма да бъдат обявявани публично. За присъдите трябва да гадаем по…изпълненията им. Като това от настоящата седмица. Без много да се шуми, кметът Георги Икономов бе детрониран като лидер на ГЕРБ в Банско. За такъв от София провъзгласиха депутата си Александър Мацурев.

Явно Борисов ще бъде безкомпромисен към такива като Икономов, дето използват мандата си, за да вдигнат палат със златни кенефи. Но защо не е докрай безкомпромисен? Защо отлъченият Икономов е пуснат отново в кметската надпревара? Дали това не е хвърляне на политическия труп на градоначалника на банските кучета. И те да го доразкъсат на изборите през октомври, като го свалят от власт.

На Бойко Борисов и ГЕРБ Банско не им трябва! Дори напротив, само пасиви. Първо от години са принудени да обясняват, че ще има нов лифт над града, който да отпуши местния поминък. Ясно е, че докато всяка една неделя Тома Белев носи кафе на Бойко в Банкя, такъв няма да бъде построен. Т.е. ГЕРБ трябва да продължи да лъже. Само, че вече не лъже Цветанов, както бе досега, вече лъже Бойко…

Освен това няма да се стига до недоразумението кмет на ГЕРБ да води протест на местните хора срещу бездействието на…упрвляващите. Че нали вие управлявате, бе, Икономов, Цветанов, Мацурев, Борисов!?

И не на последно място – загубвайки Банско, Борисов ще даде ясен сигнал, че се разделя с цветановите практики на пазаруване на гласове в последния възможен момент. Нали помните какво бе на предишните избори? В 8 без 15 тумба цигани дойде да гласува за Икономов и обърна вота в негова полза, което разгневи лидерът на ВМРО Красимир Каракачанов.

Всъщност с унищожаването на модела „Икономов“ до последната му брънка, Бойко ще покаже на останалите икономи на Цветан Цветанов какво ги чака. А и на самият Цветанов, който надига глава като опозиция.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ