Нона Йотова и Маргарита Петкова шокираха всички със снимка, Ангела Меркел пазарува до тях

1

Поетесата Маргарита Петкова постна във фейсбук снимки от Берлин, на които тя и депутатката Нона Йотова пазаруват в супермаркет, а на заден план се вижда същото да прави канцлерът на Германия Ангела Меркел.

Маргарита Петкова и Нона Йотова са на културно турне в Германия. То е организирано от Арт театър и Българският културен институт в Берлин и на него известни актьори представят произведения на известни български творци.

Снощи представих книгата си „Тъй рече Виктор“, а Нона Йотова изпя 3 песни по мои стихове, разказа Маргарита Петкова пред „24 часа“. В петък отишли в магазин за хранителни стоки заедно с Катя Костова, която работи на доброволни начала за Българския културен институт, и за свое огромно изумление видели ма метри от себе си канцлера Ангела Меркел, една от най-влиятелните жени в света, да слага стоки в пазарска количка.

„Не вярвахме на очите си – Меркел си пазарува сама. Видях сериозна, целеустремена жена, която си взе всичко сама, на касата извади портфейла си и подаде кретитната карта, а след това занесе покупките до колата. Оказа се, че Меркел всеки петък си пазарува от този магазин сама. Охраната дискретно стоеше отстрани, видя че снимаме – и не само ние, други в магазина също, но не ни направиха забележка“, разказа Маргарита Петкова.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ