За това ли Бербо окачи бутонките на пирона? Поема пост на много високо ниво

Димитър Бербатов

Димитър Бербатов е спряган за завръщане в Манчестър Юнайтед. Голямата бомба хвърли вестник „Манчестър Ивнинг Нюз“. Според изданието Бербо, който наскоро обяви край на кариерата си като футболист, е сред възможните опции за поста на спортен директор при „червените дяволи”.

Вестникът уточнява,че трима бивши играчи на Манчестър Юнайтед са в надпреварата за тази позиция, за която обаче официално все още не се търси назначение. Освен Бербатов останалите спрягани имена са Рио Фърдинанд и Патрис Евра.

Французинът се обърна пряко към ръководството на английския клуб, самопредлагайки се за пост в управата. Той пусна съобщението си веднага след поражението от Уест Хям с 0:2 вчера.

„Мисля, че е време да си изцапаме ръцете. Към ръководството на Манчестър Юнайтед: Готови ли сте да ни оставите да ви помогнем, момчета?“, написа Евра, който е много близък с Димитър Бербатов.


Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ