Война за търговията със смърт в София! Ромски барони бесни на Фандъкова и ВМРО, че ги изгониха от гробищата

цигани

От няколко седмици циганската мафия се опитва да си върне позициите в гробищните паркове в София. Предполага се, че моментът е подбран точно преди и по време на изборите, за да се използва вакуумът във властта на местно ниво.

Знаковите тартори, свързани с цигански погребални фирми са се заканвали, че ще си върнат позициите, които ВМРО и Фандъкова им отнеха чрез активна политика през Столична община.

Няколко от големите погребални агенции, свързани с известни имена от ъндърграунда са потърсили помощ от емблематични фигури в подземния свят срещу общински съветници и кмета Фандъкова. Залогът е контрола върху гробищата и гробните места. В заверата бил привлечен и заместник-кмет, който да обслужи нездравия интерес на гробищната мафия.

Първата цел била да се свали от поста досегашния директор на Гробищни паркове – госпожа Божичкова, която е първа преграда срещу опитите на цигански барони да контролират гробищните паркове в София. В последната година със съвместните усилия на директора, кмета Фандъкова и съветниците от ВМРО гробищните паркове бяха почистени от висока и ниска растителност и беше въведено видеозаснемане чрез патрулен автомобил.

В резултат далаверата на циганските групи от Орландовци, Малешевци и Бенковски рязко секна. Прекъсването на финансовите потоци ги е накарало да потърсят опеката на знакови фигури от подземния свят с надеждата съввтниците и Фандъкова да бъдат сплашени.

По наша информация са отправяни заплахи за палежи на коли и натиск върху директора на „Гробищни паркове“. Въпреки това към момента циганските банди удрят на камък.

От ВМРО пък смятат, че циганската мафия може да се опита да атакува персонално знакови столични фигури на Воеводите. Няколко пъти автомобили на съветника Димитър Антов от ВМРО са били палени, вероятно във връзка с борбата му срещу циганските барони в гробищата.

Лидерът на ВМРО в София Карлос Контрера пък е предупредил съмишленици, че очаква атака от силовите структури на циганските барони, защото са подкрепили директора на Гробищни паркове-София срещу гробищната мафия. Той дори е предупредил хората систруктурите в район „Сердика“, където ще бъде и кандидат за районен кмет, да внимават, тъй като може да се стигне до атаки над партийния офис във „Фондови жилища“.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ