Няма да повярвате кой получи ключа за апартамента на Вучков след смъртта му

Юлиан Вучков

Братът на проф. Юлиян Вучков – актьорът от Народния театър Михаил Петров наследи апартамента му, пише „Телеграф“.

Звездата от „Войната на таралежите“, „Ла донна е мобиле“ и сериалите „Магна Аура – изгубеният град“ и „Руслана и Людмил“ е имал среща вчера сутринта с общия работник Виктор, който се е грижил в последните 4 месеца за тв звездата. На нея сиракът е връчил ключа за жилището, което се намира срещу градинката на НДК.

Михаил Петров е човекът, който е освободил тялото на водещия на „Времена и нрави“ от Военна болница в понеделник като негов единствен роднина.

Проф. Вучков почина на 83-годишна възраст в неделя вечерта, докато в ефира на „Евроко“ се излъчваше запис на старо негово предаване с участието на еестрадната легенда Маргарита Хранова.

Той се е почувствал зле в късния следобед, като до последно се е надявал да си води рубриката. За целта си е бил приготвил черен костюм със сива риза. Именно с тях критикът ще бъде погребан утре – 26 септемвеи, след опелото в столичния храм „Св. Седмочисленици“ от 12 часа. Виктор ги е предал на Михаил Петров заедно с ключа на апартамента.

Имотът идва като подарък за 70-годишния юбилей на актьора, който е на 8 октомври, въпреки че през годините двамата са в открита вражда. Те са родени от една майка, но да от различни бащи.

Точно заради това проф. Вучков наричаше Мишо „полубрат“ и неведнъж го е обявявал за „бездарно актьорче“.

Те са били в нормални отношения до смъртта на майка им, след което сппрели да си говярят.

По ирония на съдбата именно Петров организира изпращането в последния му зенмен път заедно с работодателите му от „Евроком“.

Михаил дори е забранил на хората, които са били до брат му в последните месеци, да ходят до болницата и да разпитват лекарите за причините за смъртта му.

Освен Виктор цяло лято го е посещавала и моделката Алина Дуарне, носителка на титлата „Мис Лято 2013“, която му е съседка в блока отсреща. Тя казва, че сърцето на Юлиан е било по-здраво от нейното и е изненадана, че е получил инфаркт.


Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ