Йорданка Фандъкова обсъди проекти с жители на район „Нови Искър“

йорданка фандъкова

Кандидатът за кмет на София от коалиция ГЕРБ /СДС/ Йорданка Фандъкова се срещна с жители на район „Нови Искър“ в кв. „Кумарица“. По време на разговорите бяха обсъдени реализираните до момента проекти. Част от тях включват изграждането на нова столова на 171-о училище и ремонт на покрива на физкултурния салон, както и транспортното обслужване в Нови Искър. На срещата бе обсъдено поставянето на нови спирконавеси, изграждането на спортни площадки и нова детска градина в квартал „Курило“, съобщиха от пресцентъра на ГЕРБ.

Гражданите отчетоха, че след санирането на училището в с. Негован и изграждането на физкултурен салон са подобрени условията за спорт и образование за децата

Изграждането на нова спортна зала в кв. „Курило“ и спортни площадки в кв „Кумарица“, кв. „Изгрев“ и с. Мировяне както и възстановяване на градския стадион в кв. „Кумарица“ – са част от обектите, които са включени в програмата на кандидата за кмет Йорданка Фандъкова. Обсъдена беше и програма за ремонт на вътрешнокварталните улици.

В срещата участва и кандидатът на кмет на район „Нови Искър“ от ГЕРБ /СДС/ Даниела Райчева.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ