ДПС подарява на Манолова циганския вот? Мая прави като в Бургас: Гетата в София няма да плащат вода!

88

Цигански емисари на ДПС кръстосват столичните гета и агитират здраво за…Мая Манолова, научи 7DniBulgaria.bg.

Това само потвърждава разкритието ни, че омбудсманът не е нищо повече от нов проект, част от модела „Кой“. Самите му архитекти от ДПС вече обявиха намерението си стъпят сериозно в управлението на София. Те тестваха системата на европейския вот, когато чрез купени гласове в циганските махали направиха нечуван за Движението резултат в столицата. Сега явно ще го прелеят на Манолова.

Самата кюстендилка има опит в прокарване на циганска политика, от която страдат обикновените граждани. Да припомняме ли как в Бургас БСП-издънката застана в подкрепа на бургаските цигани от кв. „Кумлука”, които в продължение на близо една година крадоха вода от ВиК и отказаха да си платят сметките.

Тогава в ултимативен тон омбудсманът поиска общината, съвместно с ВиК-Бургас, да погасят или опростят задълженията на нелегално живеещите близо 3 000 цигани в района на улиците „Тамара” и „В.Пушков”, откраднали вода за стотици хиляди левове.

Интересно сега такива благинки ще има и за софийските роми ли, ако Мая Манолова стане кмет на града!?


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ