Срамота! Кметът на Банско вкара родата си в листата със съветниците, строи общинари да славят ГЕРБ

банско, георги икономов

Двете крила в ГЕРБ – на Бойко Борисов и на остатъците от Цветан Цветанов, наистина приемат челния сблъсък в Банско като вътрешен вот за влияние в партията. И затова избраниците за кандидат-кметове не пестят сили да се цакат с активности.

При старта на кампанията на  изпадналия в немилост пред Бойко Борисов досегашен градоначалник Георги Икономов лъсна срамен факт. На видно място в листата с общински съветници е кумецът му Димитър Даутов. Това е същият тандем, който бе изобличен от Елена Йончева, че обира лъвския пай от държавните поръчки в града. И е в основата на вдигането на палата на кмета със златни кенефи.

Куриозното е, че старта на кампанията на Икономов бе белязан с поредно харчене на общински пари. Снима я общинският фотограф, харчи се общински хонорар, а накрая през работно време бяха изкарани общинари да позират за по-голяма мащабност на снимката. Видимо притеснен на нея пък е самият Икономов, който изглежда много смачкан.

Защо ли!?


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ