Изборите в Банско се изродиха в кървава война между гербаджии! Загубилият от 28.10. няма място в града

137-01-01-sn2-samo

В последните дни изборите в Банско за кмет се изродиха във вътрешна война в ГЕРБ, загубилите в която ги чакат черни дни.

Владимир Колчагов (бившия втори в ГЕРБ-Банско), или както се нарича той банския Цветан Цветанов, хвърля всички сили и средства, за да си отмъсти на Георги Икономов (бившия първи в ГЕРБ -Банско). Последният позорно отстрани Колчагов от поста председател на ОС навръх рождения ден на съпругата му Ирена, с която кметът иначе е дългогодишен съдружник.

Планът на Колчагов за момента се движи перфектно, както самият той казва на мегдана в града.

Вкопчен за Кадев (един от кандидатите за кмет), бившият шеф на ОС крачи към целта си: завръщане в ГЕРБ-Банско на бял кон и приключване на политическата кариера на Икономов. Плюс евентуални съдебни процеси срещу доскорошният градоначалник.

За постигане на целта Колчагов е готов на всякакви способи. Любимият му в последно време е заплахите към членовете на ГЕРБ, че след изборите ТОЙ ще е шефа и ще ги изпрати на улицата или още по-лошо… Нищо, че в момента лидер на ГЕРБ в града е депутатът Александър Мацурев. Явно обаче и той се е обърнал срещу доскорошния си приятел Икономов.

Хората в Банско, особено гербаджиите, вече са объркани, защото обстановката доста се усложни. Първо беше свалянето на Икономов от председателското място в ГЕРБ, след това срещата на Иван Кадев с Бойко Борисов, после Колчагов не влезе в никоя листа за общински съветници.  За капак той все по-често демонстрира добри отношения с Мацурев, което говори за едно: крои се шапката на Икономов.

Първи това усетиха мишлетата, които бързо напуснаха кораба на досегашния кмет. И чакат да се качат на следващия, който ще потегли на 28-и октомври.

One comment

  • Приятел

    08.10.2019 at 14:17

    Ами ако не са тези, които са били около него, кой друг да го махне Икономов? Да не би Г. Думанов да има смелост да му се опълчи или Дурчов?
    Тези от снимката, ще свършат работата! Не са цветета и те, но не им пука от Икономов!

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ