Волен Сидеров обеща да дойде на тест за дрога, ама излъга! Джамбазки и още двама – чисти

18

„Този тест започна като на шега в отвратителната предизборна кампания, в която част от кандидатите се държат сякаш не са с чиста глава и в съзнание. Резултатите ще излязат след седмица.“ Това заяви кандидатът за кмет на София от ВМРО-БНД Ангел Джамбазки, след като си направи тест за наркотици във ВМА.

Тестът е бил направен за всички видове наркотици. Вчера Джамбазки покани за тест всички парламентарно представени партии със свои кандидати.

„Благодаря на Стефан Иванов от НФСБ за куража, който не се притесни да докаже, че е чист“, каза още той.

„Снощи видях реакция на един от кандидатите, който заяви, че ще се тества, но не дойде. Нека се приеме неявяването като извод. Има трима чисти кандидати – двама за кметове и един за общински съветник – Карлос Контрера“, допълни Джамбазки.

„Най-лесно се доказва, че не си под влиянието на наркоза. Това, че кандидати не дойдоха, е показателно“, разкри кандидатът на ВМРО.

„Нормално е да има забрана да се шофира след употреба на наркотици, подобни практики трябва да има и за кандидатите. Ние сме публични личности и е честно да се знае. В част от програмата на ВМРО има стратегия срещу разпространението на наркотици в училищата. Ние доказваме, че сме чисти“, коментира Карлос Контрера, кандидат за общински съветник от листата на ВМРО-БНД.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ