Това ли беше края на лъжливото овчарче Мая!? Елен от ГЕРБ набоде тежко Манолава

елен герджиков

Малко е да кажем, че сме ядосани. Участвали сме в много кампании, а за първи път виждам такъв театър. При Мая Манолова ставаме свидетели на три паралелни кампании.

Това каза на пресконференция в централата на ГЕРБ председателят на Столичния общиснки съвет Елен Герджиков.

„Първата е, че тя обявява всеки ден, че води позитивна кампания, но повтарянето на това твърдение не означава, че това е така. Втората кампания е кампания на фалшивите новини, защото при нея има липса на идеи и визии за управлението на София. Ще кажа само няколко от фалшивите новини – за боклука, за Дома за социални услуги и училището в Драгалевци. Твърде много са тези фалшиви новини, за да ги изредя всичките. Третата кампания е на тема – аз съм жертвата. Тя се обявява за преследвана и репресирана. Мая Манолова не прави политика, а води безскрупулна борба за власт. Тя бяга от дебатите за управлението на града и повторя едни и същи неистини, защото просто няма реални аргументи“, заяви още Герджиков.

„Всеки ден Мая Манолова твърди, че ако не са проведени открити процедури по реда на Закона за обществените поръчки, изтеклите договори могат да бъдат удължени. За човек, който твърди, че е юрист е изумителна некомпетентността, която  демонстрира. Не спира да обявява, че изтичащите договорите с почистващите фирми на София, могат да се удължат без провеждане на процедура. Това освен, че е лъжа, показва начинът, по който Мая Манолова разбира управлението – като умението да заобиколиш закона. За нас е ясно, че промяната не идва с Мая Манолова. Тя е кандидат на задкулисието и зад нея прозират хора от екипа на Пламен Орешарски“, добавиха от ГЕРБ.


Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ