Каракачанов: Дуел? Джамбазки не пие толкова, а и не се бие с възрастни хора като Волен

ангел джамбазки

Успех е да спечелим изборите в София. Очакванията на столичани бяха за сериозен дебат по проблемите, свързани с кварталите. Защото много се направи за централните райони на София и това е видно. Но София не е само по жълтите павета. В София има и „Овча купел“, и „Младост“ и „Дружба“ и т.н, заяви в интервю за „Труд“ лидерът на ВМРО КРасимир Каракачанов..

Волен Сидеров отправил покана за физически двубой към Ангел Джамбазки?

Ние не водим негативна кампания. Ако някой се опитва да се прави на бабаит, това е за негова сметка. Г-н Джамбазки не може да участва в подобен двубой, той не може да пие толкова. Аз съм го възпитавал, той от 16 г. е при мен, да уважава по-възрастните хора и да не им посяга. Другият вариант е да се състезават по думкане на барабанчета… Казвам го с насмешка, защото това е смешно и жалко.

Мисля, че кандидатурата на г-н Джамбазки е сериозна. Той е човек, който се е доказал не само като политик. Джамбазки беше и два мандата общински съветник преди да стане евродепутат. На нещата, за които той говореше през първия си мандат, някои гледаха с пренебрежение. Става въпрос за наркоманиите, за циганската престъпност, за сигурността в периферните райони на София, за необходимостта да не направи нещо и за кварталите на столицата. Защото столицата не е само да показване на чужденци. Да покажеш какъв нов площад си направил и как си ремонтирал шадравана. Не е важно какво ще види един чужденец и дали ще остане възхитен от новите плочки. Важно е какво мисли човек, който живее в „Младост“, „Дружба“, Люлин“, „Надежда“, „Обеля“. Какво се случва с инфраструктурата в кварталите, с детските градини.


Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ