Фандъкова не се сдържа и прати Манолова в нокдаун, отговори й за стикерите по колите

йорданка фандъкова

Заедно със съпруга ми сме заедно от 10-ти клас. Цял живот. Няма рецепта за този съвместен живот. Историята ни наистина е като за филм. В него харесвам всичко. Бяхме в една компания и се случи.

Това каза в предаването „Тази неделя“ по БТВ кандидатът за кмет на София от ГЕРБ Йорданка Фандъкова, която гостува със своя съпруг Юри Фандъков. Двамата споделиха интересни моменти от своя съвместен живот. „Аз съм лекар. Педиатър съм. Работя в една софийска болница, имам частна практика. Нормалните неща. Йорданка е хубава жена и това привлича вниманието. С времето откриваш и другите неща. Нейното основно качество е разбирателството, аз съм по-сербез“, разкри Юри Фандъков.

„Надявам се да сме били добри родители. В свободното си време винаги гледам да съм с внуците. За съжаление нямам време да им помагам с уроците. Майка им се грижи за тези неща. Най-много ме радва, че всички мои ученици пазят добри спомени от мен и поддържаме контакти. Аз бях млад учител, но строг. Всички мои ученици успяха в живота. Много от тях заминаха в чужбина, но най-хубавото е сега, че се връщат и продължават развитието си тук. Това означава, че София се развива“, категорична беше Фандъкова.

„Аз си признавам, че в сравнение с Йорданка не бях толкова добър родител. Тя беше човекът, който ни помиряваше. Аз винаги съм бил по-строг и имах доста пререкания с дъщеря ни, а Йорданка винаги казваше – успокой се, това е един обикновен тинейджър. Сега с внуците е различно. Много ги глезя и майка им само им повтаря – радвайте се, че ви е дядо, а не баща“, каза Юри Фандъков.

Накрая провокирана от видео от вчера с Мая Манолова, в което кюстендилката напада ГЕРБ, че хора на Фандъкова разлепват нейни стикери по колите, кметът на София бе категоричен: „С тази лъжа минават границите! Едни залагат на стратегия за София, други – на лъжи“!



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ