Английски фенове предизвикаха ужас в София, пред „Пирогов“ е страшно

Болница

Извънреден екшън се разиграва в момента в УМБАЛСМ „Н.И.Пирогов“. Това съобщи свидетелка.

По думите й причина за това са действията на чужденец.

„Крещи, буйства и никой не може да го озапти. Псува и вика като обезумял“, така потресената жена описва случващото се в лечебното заведение.

По думите й агресивният мъж е англичанин. Най-вероятно е един от хилядите запалянковци, дошли от Острова, за гостуването на България в европейска квалификация.

„Това, което успях да науча от сестрите и лекарите, е че е бил приет по спешност. Но не разбрах дали неадекватното му състояние е заради прекомерна употреба на алкохол или заради някакви упойващи вещества“, казва още читателката ни.

Очаква се полицаи и лекари да усмирят побеснелия чужденец, преди да е направил някоя по-голяма беля в болницата или с някои от пациентите.

Вчера също имаше екшън с английски фенове в столицата. Пияните младежи сътвориха зулуми, като имаше и пострадали хора. Днес пък пияни англичани пикаеха в дамска тоалетна.

Английските ултраси са известни с това, че, когато излязат извън пределите на страната си, започват да дивеят и да създават проблеми. Същото се случи и при гостуването на Англия на Чехия, когато в Прага имаше и арестувани привърженици от Острова.

Източник: „БЛИЦ“


Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ