Кметът на Балчик няма да може да си купи самолет като Меси! Градът се надигна

11

Дните на кмета на Балчик Николай Ангелов изглеждат преброени, ей го къде е 27и октомври! Край и с мечтата му да си купи самолет като на Лео Меси с общински пари.

Това стана ясно снощи, когато целият град се обедини и надигна срещу авера на БСП-социолога Кънчо Стойчев. Двамата милионери се прочуха, когато изловиха кмета, че плаща 20 000 на година от общинския бюджет на Кънчовците, за да може да играе голф на игрището им до Балчик.

Е, след 27-и Ангелов вече ще трябва сам да си плаща, за да играе. Освен, ако Стойчев не го пуска като социално слаб.

Снощи пред пълна зала в НЧ „Паисий Хилендарскси“ и великата Николина Чакърдъкова пожела успех на Атанас Атанасов.  По покана на Местна коалиция ВМРО (ГЕРБ, СДС) гоцеделчевската прима изправи на крака публиката. Близо 1000 даши пяха и виха хора два часа, радостни от задаващото се падане на власт на местния самодържец Ангелов.

„Искам да си напълните сърцата тази вечер. Разказвайте на всички, че 27 октомври е ден за вземане на важни решения. Защото в деня на избори ние сме тези, които решаваме!, призова Чакардъкова“

Атанас Атанасов, кандидат за кмет на Балчик и водач на листата на местна коалиция ВМРО (ГЕРБ, СДС), сподели: „Твърдо подкрепям, че народ без култура не е нация. Културата е и незаменимата подправка за добре развит туризъм. Сектор, който е ключов за нашата Община. За да удължим туристическия сезон и за да се разкрият нови работни места и възможности за бизнеса ще работим усилено за културата и духовността на Общината. Обещавам Ви, че съвсем скоро Николина ще е с нас на площада да празнуваме!“

 


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ