Трус в БСП! Корнелия изхвърли Мая от телевизията, притесни се, че Манолова иска партията

48

Партийната телевизия на БСП не включи в рекламата си за изборите Мая Манолова. „Столетницата“, която уж подкрепя кандидатите си за кмет и си ги представя с номера, не показва кандидатката за кмет на София.

Политолози и анализатори очевидно ще се окажат прави, че лидерът на БСП няма интерес Манолова да бие в София, за да не се върне в БСП и да я детронира.

В партията отдавна се говори, че крилото на Сергей Станишев, подкрепяно от жена му Моника прави кампанията на Мая Манолова не толкова с цел да вземе София, колкото да й изгради образ на борец срещу Борисов, който впоследствие да сложи ръка на БСП. Неслучайно самата Нинова вече избягва да е в компанията на Мая Манолава.

В синя София Манолова няма шансове за победа. Явно от БСП са решили да хитруват и да рискуват с двойни игри – да са с Манолова, а в същото време да се еманципират и да разчита на десни избиратели.

Прави впечатление също така, че в медията на БСП като че ли умишлено избягват да споменават често кандидатката си в столицата, която избраха да подкрепят. А в телевизията на „Позитано“ нищо не се случва без нареждане на Корнелия Нинова.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ