Подкрепяният от ВМРО кандидат за кмет на Банско води легендите от „Сигнал“ в Добринище

група сигнал

Очертаващият се като сензацията на изборите в Банско кандидат-кмет Георги Думанов, подкрепен от ВМРО, ще получи солидно рамо в неделя в предизборната битка.

Бившият ски-шампион организира концерт на легендарната група „Сигнал“ в Добринище, където през седмицата той и кандидат-съветниците му проведоха много ползотворни срещи.

Концертът на Данчо Караджов и компания е в неделя от 18,30 и се очертава да е хитът в предизборната надпревара в зимен курорт №1 на Балканите. Стотици жители на Банско и Добринище вече са потвърдили присъствие на културното мероприятие.

„Цялата ни кампания вървеше във възходяща линия. Вярвам, че така ще продължи и до 27-и октомври, когато ще запишем резултат, който да ни отреди място на балотажа. Не сме харчили торби с пари като някои кандидати, единствени имахме мъжеството да направим живи предавания във Фейсбук и да отговорим на всеки един включил се, проведохме и стотици срещи с наши съграждани. Пак казвам, вярвам, че това ще бъде оценено на 27-и октомври“, сподели Георги Думанов в навечерието на концерта на „Сигнал“.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ