Джамзабки: Само аз мога да махна гетата в София, зад другите кандидати е беззаконието

ангел джамбазки

Няма да гадая дали ще отида на балотаж. Това го решават хората, заяви в предаването „Денят започва с Георги Любенов“ по БНТ  евродепутатът, зам.-председател на ВМРО и кандидат за кмет на София Ангел Джамбазки.

„Напомням на софиянци, че не избират само кмет, а и листа. Кметът взима решения заедно с общинските съветници в СОС“, каза още той.

„Между мен и другите кандидати има съществени разлики. Например една основна – никой няма да премахне циганските катуни. Те не смеят, защото срещу тях стоят БХК, фондации и организации, които подкрепят беззаконието в София. Всичките ми конкуренти подкрепят джендър пропагандата в София, гей парадите и намесата в семейните работи. Защо си затваряме и очите за българите, които живеят около циганските махали. Тези хора живеят с болести, проституция и мръсотия“, допълни Джамбазки.

„Кандидатите не знаят дори кои автобуси в кои части на София отиват. Те не знаят и кои населени места са включени в Столична Община. Тези хора са наизустили едни думички“, разкри кандидатът за кмет на София от ВМРО.

„Първата точка в програмата ни за управление е ред и сигурност, продължава с паркирането и крайните квартали – „Младост“, „Люлин“, „Надежда“ и „Овча купел“. На тези места трябва осветление – това ни казват жителите на тези квартали на срещи“, разкри той.

„Трябва ли да продължаваме да виждаме беззаконието. Нормалният човек дупчи билет в автобуса, циганите се качват не дупчат, а ако контрольор ги спре, те го бият. Искам ред“, коментира Джамбазки.

„Сигурността, канализацията в районите „Кремиковци“, „Нови Искър“ и „Връбница“ – част от несвършените неща в София“, заяви кандидатът за кмет на София.

„На София ѝ трябва ред, отворена Витоша, премахнати цигански гета и чист въздух“, завърши Ангел Джамбазки.


Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ