Рекорди чупят игрите на СПОРТ ТОТО през 2019 г., 53-ма на косъм от милионите

Спорт тото

2019 г. се очертава като година на рекордите за игрите на Български спортен тоталзиатор. Досега тото късметлиите са прибрали над 90 милиона лева от игрите. Броят на щастливците, спечелили седемцифрени суми от СПОРТ ТОТО, също се увеличава стремглаво. Само в рамките на 2019 г. нови 8 имена бяха добавени към престижния списък на тото милионерите.

83-ият тираж на игрите на Български спортен тотализатор също постави рекорд. По време на тегленето на печелившите числа в „6 от 49“ динамичната графика показваше, че 35 участници са в битката за милионите и трябва да познаят само още 1 число. Шестото изтеглено число 8 обаче се оказа непреодолимо и джакпотът оцеля на косъм. За сметка на това късметлиите, уцелили петица в играта се оказаха 53-ма. Това е рекордно постижение, което едва ли скоро ще видим отново.

Въпреки че многомилионният джакпот в „6 от 49“ оцеля, от тотото раздадоха печалби за почти 300 000 лева. Най-големият късметлия спечели над 20 000 лева от „5 от 35“. Играта затвърди реноменото си на най-щедрата в тотото. Срещу минимален залог от 70 стотинки всеки тираж късметлиите прибират над 150 000 лева от нея.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ