Нов провал за ДеБъ! Евродепутат: Издигат за районен кмет Трайко, дето иска всеки пост в държавата

александър йорданов

„В столичния район „Средец“ СДС издига за кмет наистина достоен човек – Любомир Ковачев. Аз съм наблюдавал развитието на този политик от много години, той е от тези членове на СДС, които останаха верни на своите избирателите в годините на прехода”.  Това изтъкна пред Faktor.bg евродепутатът от СДС Александър Йорданов.

Той е категоричен, че е запомнил Ковачев като неуморим в работата си член на синята идея.

„Много от успехите на район „Средец“ в София се дължат на персоналната работа на Любомир Ковачев като зам.кмет през последните четири години. Съвсем логично е издигането му за кмет на района, това е

управленец, който познава отвътре работата на институцията,

познава хората в тази част на София и е абсолютно наясно какво още трябва да се направи, за да изглежда „Средец“  като истинското сърце на София. Може да съм краен, но категорично не приемам да се пускат кандидати за кметове парашутисти, които някои партии ги смятат удобни за всеки пост. Странно е, че ДСБ не издигна отново досегашния кмет на района, г-жа Ачкова, от работата на която имам добри впечатления. Двамата с Ковачев бяха отличен екип. Сега от ДБ ни предлагат човек за кмет на „Средец“, който се слави като вечен кандидат за всички постове в държавата. За това участвах на среща на избирателите с г-н Ковачев. Софиянци трябва да бъдат мотивирани да гласуват за този човек, защото  отдавна е време да спрем практиката да търсим постове за един или друг партиец. Любомир Ковачев си тежи на мястото  в район „Средец“ и заслужава безрезервна подкрепа”, категоричен е Александър Йорданов.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ