56:44! Това със сигурност ще прогони Мая Манолова от София (Снимка)

Мая Манолова

Над 6,500 души се включиха в анкетата на една от най-големите страници във Фейсбук, посветени на живота в столицата. Тя е свързана със задаващия се кметски вот в София и недвусмислено показва какво е отношението на потребителите към двете основни кандидатки.

Предимството на Йорданка Фандъкова е огромно – 56:44. То става направо разбиващо, ако се направи по-обстоен преглед на гласувалите за Манолова. В огромната си част това са хора, живеещи извън София, докато при Фандъкова гласувалите са основно софиянци.

Интересното е, че това не е единственото допитване, в което досегашният градоначалник има огромно предимство. Така е при всички останали, които са достъпни.

В анкетата на агенция ПИК, в която са се включили над 15 000 души, Йорданка Фандъкова направо размазва Мая Манолова с 55:27 процента от гласовете.

В анкетата на вестник „24 часа“ Йорданка Фандъкова води на Мая Манолова с 47 на 23 процента. В тази на сайта Новини.бг разликата е 41:26. И в двете допитвания обаче няма сред какъв брой участници е проведена анкетата.

 



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ