В София започва революция в транспорта и трафика! Човек на Фандъкова с ексклузивни разкрития

елен герджиков

София се променя много динамично и това трябва да продължи. Развитието не трябва да спира, а новите предизвикателства изискват нова енергия и опит. Това заяви в предаването „Плюс-минус“ по Нова телевизия  председателят на Столичния общински съвет и кандидат за общински съветник от ГЕРБ-СДС Елен Герджиков.

Негов опонент бе лидерът на столичните социалисти, който само мрънкаше, че трябвало да дебатира с водача на листата на ГЕРБ Йорданка Фандъкова.

„В програмата на Фандъкова са очертани новите предизвикателства и решения. Имаме и нови лица за кандидати за общински съветници“, каза Герджиков.

„Общинският съвет е изключително важен орган за управлението на града. Важни са две неща – личната отговорност и предварителното мнозинство в СОС за изпълнението на конкретна програма“, допълни Герджиков.

„Видна е за всички промяната в градския транспорт. В следващия мандат градският транспорт бъде променен на 100%. Имаме и друга задача – електронна система за таксуване в градския транспорт. Това трябва да се случи до края на другата година. Предстои и реален мониторинг за натоварването на всяка една линия, за да се състави нов график на транспорта. Така няма да има струпване и изчакване на много МПС-та“, разкри кандидатът за общински съветник от ГЕРБ-СДС Елен Герджиков.

„Ще изградим и довеждащ транспорт – автобус до метрото или трамваите. Ще направим градския транспорт по-атрактивен. Има леви и десни решения. Дясното решение е да не се спъва бизнеса, изграждане на богата инвестиционна програма, повече детски градини и по-социално отношение към гражданите“, завърши Елен Герджиков.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ