И тази на Марешки, и онази с вибраторите на Игнатов просто си търсят тъпкач! Нали, ДеБъ!?

25

Кандидат за кмет на град Момин проход лъсна гола в социалните мрежи. Става въпрос за Диана Габровска от Воля. Изненадани няма, отдавна в партията на Веселин Марешки политиката се предава по полов път. Снимките на каката са публикувани в различни порно чат-канали.

Всички медии ги развъртяха преди два дни. Въртят ги още. Въпросът не е в тях, въпросът е в двойния морал на общество, политици и всички останали.

Преди време така излязоха снимки и на жената до кандидата за кмет на София от „Демократична България“ Борислав Игнатов. Леле какъв вой се надигна срещу „ПИК“. Няма медия, която да не публикува нещо, няма политик, който да не се изказа. А онова гагузчето даже прие ролята на жертва, все едно насила някой е накарал гаджето му да се пусне в нета чисто гола с по два вибратора във всяка ръка.

Апропо, в дебата тази вечер показаха домовете на кандидат-кметовете за София. В този на Игнатов интериора е особено подходящ да се шляеш с по два вибратора във всяка ръка. Ако ще превръща и София в нещо като неговия дом, да си хваща веднага влака за Варна и да не е стъпил повече в столицата!

Извън това лирично отклонение, трябва да теглим една майна на всички. На Игнатов, на застъпниците му от ДеБъ, на окудкудякалата проблема Мая Манолова, на изпотилата очилца от морален потрес Цветанка Ризова, на всички!

На всички, които днес мълчат. Обадете се от кумова срама, бе, морални дебили! Покажете, че онова с Игнатов не е било партиен фасон да спасим нашия човек с разюзданата приятелка. Веднъж бъдете последователни, а не последователи на гранта.

Каква е разликата между Габровска и Игнатовица? Никаква! И двете ги сърби, и двете търсят някой да ги почеше, и двете САМИ са се снимали чисто голи, и двете са знаели, че рано или късно снимките им ще цъфнат.

Защо да пуснеш сливата на Игнатовица е национален проблем, а да покажеш джоджена на Марешката е частен случай? Напротив, тази е кандидат за кмет, т.е. посегателството над личната й свобода е далеч по-голямо, далеч по-болезнено за обществото.

ДеБъ тая България на гагаузина и моралните му пазванти!


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ