Ангел Джамбазки подхвана циганите, бежанците и… Фандъкова

ангел джамбазки

България не воюва, а тук има бежанци от Афганистан, Ирак, Сирия. Трябва да бъдат върнати. Бежанските центрове трябва да бъдат премахнати. В никоя друга държава няма подобни центрове между блоковете, където играят деца и има майки с колички. Нека си го кажем – контингентът там не са ядрени физици. Това заяви в ефира на БНТ кандидатът за кмет на София от ВМРО Ангел Джамбазки.

И подчерта, че у нас афганистанците извършват престъпления, което не може да се толерира. Джамбазки е против в София да има и три бежански центрове, единият от които в „Овча купел“ – квартал с 80 000 души, а другият във „Враждебна“.

Той изказа отново и несъгласието си и с толерирането на ромите в столицата.“Не е срамно да вземат да си намерят работа. Каква е разликата между нас и тях?“, запита реторично кандидат-кметът.

Джамбазки упрекна своите съперници в изборната битка, че нямат конкретни предложения и дори не знаят за кой град са се кандидатирали. „Фандъкова не направи нищо 10 години за промяната“, изказа мнението си евродепутатът.
В предизборната програма на Ангел Джамбазки е залегнал и приоритет за пускане на канализация в местата, на които няма. Той бе категоричен, че има сериозен екип, с който би работил, ако влезе на „Московска“ 33.

„Такава група сме избрали, на които имената ще се чуват и ще се виждат“, увери той.

„Реалистичната цифра е между 7-10 човека в Общинския съвет“, добави Джамбазки.

„Ако не сме на втори тур, ще искаме политическо споразумение, което ще наложим за съвместна работа“, обяви още кандидатът на ВМРО.


Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ