Как да живеем като холивудски звезди?

Тото милионер

Възможности за печалби над 100 000 000 лева предлагат златните талони на СПОРТ ТОТО. Колосалната сума е абсолютно достатъчна, за да осигурите безгрижен живот, както за себе си, така и за няколко поколения напред.

Това накара нашият екип да провери какво всъщност може да направи един обикновен човек с толкова голяма сума. Живот като истинска холивудска звезда е напълно постижим със 100 милиона от талоните на тотото. Сред най-разточителните звезди в бранша е Джнифър Анистън. Акртисата похарчи над 35 милиона лева за имение в един от най-популярните квартали в Лос Анджелис – Бел Еър. За инвестицията си тя получи 4 спални, 6 бани, басейн и куп допълнителни привилегии.

Пример за по-екзотично място дава Риана. Изпълнителката похарчи близо 40 милиона за вила на остров Барбадос. Проверка показа, че имотът на Риана разполага с подземен паркинг, асансьори, фитнес, басейн, многобройни тераси с гледка към морето.
Автомобилите също са голяма страст на известните. Сред най-популярните знаменитости с впечатляващ автопарк е футболистът Кристиано Роналдо. Португалецът притежава цели 17 автомобила. Сред тях личи и най-скъпата кола в света. Тя е произведена от „Бугати“. Цената на автомобила надхвърля 20 милиона лева.

Околосветските пътешествия също са вариант да похарчите милиони. Осемцифрена сума ще ви е необходима, за да поемете на приключение, което ще продължи над 700 дни и ще посети над 950 различни дестинации.

Сред прищевките на звездите са маркови дрехи, процедури за красота и още много други. Ако и вие искате да усетите блясъка на звездния живот, то талоните „Спечели 500 000 – Златна треска“, „Златото на фараона“, „Златният феникс“, „Златната акция“ и „Златният билет“ са идеалният вариант за вас. Те са скрили печалби на обща стойност над 100 000 000 лева.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ