Тези думи на момиче от София изкъртиха Фейсбук! Прочетете ги и да изгоним боклука от столицата

47

Екатерина Анева – журналист и пиар на ВМРО, Фейсбук

Блокирането на София е израз на омраза към софиянците и гостите на столицата. Това е форма на тероризъм!

„Умни и красиви,

Хайде малко се спрете, моля ви. Нали искате да облекчите трафика и да улесните софиянци. Недопустимо е в час пик кандидатите ви за кметове и съветници в столицата, един от тях, с Решение на ЦИК да бъде заведено досъдебно производство, защото си е позволил вече антисемитски лозунги и език на омразата, да блокират ключови кръстовища. Това е израз на омразата ви към София и софиянци. Не ме интересува от къде сте и на чии интереси служите. Категорична съм, че това е градът, в който сме родени аз и съпругът ми, в него са родени децата ни и вие нямате право да се държите като феодали. На какво отгоре го правите? На антисемитските си възгледи, на про-джендърските си клишета, на деградивната си политика, спрямо развитието на зимния туризъм, на сбърканите си представи за екстериорен и интериорен дизайн, доказани дори с визията в дома на флагмана ви за София – т.нар. арх. Игнатов?

О, мисля си, че от „Правосъдие за всеки“, вече отговориха на избирателите ви. Самочувствието, дадено ви от БХК – лобитата и мрежите им „където трябва“, доведоха до факта, че доказан убиец на българско дете, като Джок Полфрийман, днес броди свободно из същата тази София, която вие искате да „пазите“, докато окупирате най – безцеремонно.

Антибългарщината явно е по – силна от вас. И не само тя – вие блокирате столицата, сърцето на България.

Днес е време да запазим София чиста, да я запазим истинска и негротескна за софиянци. Да запазим момчетата си живи, а момичетата си необругани от мигранти, цигани и маргинали от всякакъв друг вид. И… От вас, да речем.

Днес ни трябва здрав разум и морал. Не протести, блокади и още проблеми.

А, може би, драги „умни и красиви“, черпите самочувствие от произхода си или други неведоми за мен канали, които са над интересите на София и на столичани? Всъщност мога да предположа, но често казано прекалено много ценно време изхабих, за вас.

И да, с не Вас, а вас.

Не ме интересува какви са подбудите ви, но днешната блокада на „Орлов мост“, както и предишните пъти на вербална, транспортна и всякакъв друг вид антисоциална и антибългарска агресия, каквито вие си позволявахте не веднъж, в последно време, спрямо моите съграждани от София, аз приемам като форма на тероризъм!“


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ