Хайде на бас на 10 000 лева, че циркаджията Волен ще се върне в понеделник в Парламента!?

91

Дотегналият на цял Ямбол и половин България с номерата си Волен Сидеров, вчера ни отегчи с ново ялово представление – напускал Парламента господин достойният.

Така било морално пред избирателите.

Щеше да е наистина чудесно, ако в понеделник, след като му натрошат каската на местните избори, Волен не пристигне първи в Народното събрание, за да си оттегли оставката.

Като е мъж, да си я беше хвърлил, когато работеха колегите му. Не той, защото Волен в Народно събрание не стъпва. Да му я приемат, да се сложи край на клетото му милионерско депутатстване и да се свършва със сидеровщината в политиката.

Но не, цирк „Волен“ остави гала-представлението си за предпоследния ден на предизборната кампания. В отчаян опит да позатегне мизерния си електорат от сидерлумпени.

Въобще има ли нормален човек от тези около него, от тези след него, които да вярват, че Сидеров ще напусне Народното събрание, за да влезе следващата в листата от… ВМРО!? ВМРО, която Волен мрази повече от всичко, защото благодарение на тази партия му лъсна несъстоятелния задник.

Хайде на бас, че Сидеров ще си оттегли оставката! На 10 000 лева!

За съжаление нещата си продължават в познатия ритъм: политически ку.ви, бело и Волен от село….


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ