Майната й на Манолова! Вие вижте кой лежи от 10 дни в арестта!

несебър

Всички се прехласнали по София! Кой застанал зад Фандъкова, как точно пръднала Манолова. Медиите от сутрин до вечер заливат с двете. И между тях – Протних.

Никой обаче не обелва дума за ИЗМАМАТА НА ГОДИНАТА, за СКАНДАЛА НА ПЕТИЛЕТКАТА, за ПРЕВРАТА НА ВЕКА! Въоръжени жандарми влязоха в Несебър и откараха кмета на града, когото хората после си преизбраха с близо 70 процента от гласовете!

Това беше бунт срещу властта, това шамар по светивласките олигарси, платили отвличането, това беше безпрецедентно надигане на обикновения човек. Този, който реши да не се страхува от ГЕРБ, а да защити своя герб. Каквото и да му струва това.

Е, засега струва много. И това много го плаща кметът на Несебър Николай Димитров. Днес го оставиха зад решетките с идиотски мотив: основният свидетел по делото, бил разследван за измама по друго, ама нямало значение към настоящото! Т.е. бил надежден. БОЖЕ, МОЙ! Такова нещо не е имало и по турско време. Дори в Османската империя арестуваните са имали повече права от Димитров!

Покрай тези местни избори, бяха подадени стотици сигнали за купени гласове. Маса телевизии показаха такива брокери. На място, с име, с ЕГН. Никой не ги арестува. Защото онези от Влас не ламтят там за власт. Те искат Несебър. А щом тези олигарси искат Несебър, сервират им го. И медийните звезди от Нова, от Би Ти Ви, от къде ли не, захлебили десетки хиляди левове, покрай тв-конкурса във Влас мълчат. Сега разбрахте ли защо го организират олигарсите тоя шибан конкурс? За да купят мълчанието ви, Цветанки…

Дойде преди изборите кметът на Бургас, вторият върховен в ГЕРБ да убеди хората от Несебър да предадат града си на олигарсите. Хората го изгониха, даже и някой камък метнаха. Затова дойдоха жандармите. И отведоха кмета. Хората и по тях камъни хвърлиха. И изправиха и онези от Влас и другите с власт в София пред унизителна дилема. Те или трябва да пуснат Димитров и да признаят, че народът ги е победил. Или да го държат в ареста,  докато кметът на Несебър сам не им предаде ключа на града.

Е, има и трети вариант – Мишо Бирата… Но дано не се стигне до него. Всъщност хората в Несебър няма да го допуснат.


Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ