Бус със 7 деца се удари в ТИР

Полиция

Бус катастрофира рано тази сутрин на международния път Е-79 между Мездра и Ботевград. Това съобщи BulNews.

Бусът е возил 7 деца от Копривщица. Те са от клуб по борба и са пътували за участие в състезание, като возилото било управлявано от треньора им.

Минути след инцидента край село Ребърково, където бусът със състезателите се ударил странично в бургаски ТИР, на място пристигнали линейки на филиала за спешна медицинска помощ в Мездра. Лекарите реагирали светкавично и веднага закарали децата в болницата в железничарския град.

Един от пострадалите спортисти, който е на 18 години, е с извадено рамо и веднага бил пренасочен към спешния център във Враца. Друго от децата – на 15 години, е с травма на главата и съмнение за чуждо тяло в окото. Останалите са се разминали само с леки охлузвания и големия стрес от случилото се. Раните им вече са обработени от спешните медици.

При разминаване на завоя са се ударили странично бусът „Форд“, идващ откъм София, и бургаски ТИР. По първоначална информация именно треньорът, возел спортистите, е причинил катастрофата, като навлязъл в насрещното.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ