Мая Манолова от тази нощ: Отричам се от БСП! И отиде при….Слави Трифонов

26

„Неочакван“ гост се появи в първото издание на първото публицистично предаване в новата телевизия на Слави Трифонов 7/8.

Претърпялата крах на местните избори в София Мая Манолова се оказа първи гост в „Студио Хъ“ с водещ Тошко.

Манолова се появи в студиото с „една камара протоколи“ и обяви, че всички те били „една лъжа“. Според нея всичко било „подменено и безобразие“.

Неприемащата загубата си кандидатка разви огромна конспирация за това как са подменяни нейни гласове. Паралелното броене на нейните хора ѝ обещало много по-малка разлика с Фандъкова.

Без грам изненада за наблюдаващите политическите процеси в страната, 7/8 се оказа подходящ пристан Манолова подробно да се оплаче с всичките десетки сигнали, които подаде в деня на вота до ЦИК. Медията удобно „случайно“ стартира точно ден след изборите.

„Купуваше се безсрамно, ненаказано, на улицата“, ожали се тя. Според нея именно купеният вот ѝ е коствал победата, която дойде с разлика от над 20 хил. гласа.

Тя подробно обясни, че агенциите са лъгали, че резултатът ѝ е нисък. Според самите социолози, провеждали анкетите пред секциите обаче срам хората да признаят, че са пуснали бюлетина за нея, довел до аномалиите.

Удобни въпроси и от водещ, и от зрители, позволиха на Манолова да се отрече от БСП, заявявайки, че никога не ги е търсила.

Тя посочи себе си като „пътят да се събори едноличната власт“ и направи паралел с 1989 г.

„Мостовете са изградени, пътят за демонтиране на властта е посочен Продължавам да се боря за демонтирането на тази власт“, зарече се тя и получи обещание, че ще има и нови нейни изяви в телевизията.

Какво ще прави оттук нататък, Манолова не отговори.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ