Няма такъв женски бой! Журналистка окървави носа Корнелия Нинова

корнелия нинова

Соня Колтуклиева – журналист, Фейсбук

Някои въпроси към госпожа Нинова и някои уточнения.

1. Защо нито веднъж не се появи на предизборен митинг на г-жа Мая Манолова, подкрепяна от БСП?

2. Сигурна ли е, че зад г-жа Манолова няма корпоративен вот и олигарси? Все някой е финансирал скъпата ѝ кампания… Основната фигура в нейния щаб е г-н Димитър Делчев, син на г-н Андрей Делчев, най-интелигентният и силен защитник на интересите на г-н Валентин Златев и на големите в петролния бизнес.

3. Г-н Бойко Борисов се кандидатира за кмет на София през 2005 г. като независим, защото още нямаше партия; на първия тур не го подкрепи никоя партия, на втория тур ( срещу Татяна Дончева от БСП) го подкрепиха от НДСВ, СДС, ССД, “Гергьовден”, ВМРО.

4. Инж. Стефан Стефанов в “Младост” от БСП ли е или е независим? В ЦИК е регистриран като независим.

5. След като г-жа Нинова призова симпатизантите на БСП в столицата да гласуват за кандидатите на “Демократична България”, ще прибави ли районните кметове от ДБ към активите на БСП?

6. Ако БСП се присъедини към искането на ИК на г-жа Манолова за касирането на изборите в София, това ще означава ли и непризнаване на вота за районните кметове в София?  



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ