Не Мая Общата загуби изборите в София, Фандъкова ги спечели, ДеБъ!

Йорданка Фандъкова

Вече 4 дни слушаме рев на червени, зелени и пембени по отминалия вот в столицата. Малко не достигнало на Мая Манолова с общите усилия на безпринципните й коалиционни аферисти, за да спечели София.

Сякаш Мая Общата се явила срещу себе си на вота! Не, на най-младата кюстендилка в БКП не достигна страшно много, за да извърши партизанския преврат в София! И това много се нарича Йорданка Фандъкова!

Всички около Мая Общата знаеха, че основната цел в кампанията им е да омаскарят Фандъкова. Да я сринат, да я превърнат в посмешище. Само тогава можеха и да я свалят от власт. Планът им беше безупречен, цял лайнометен батальон 40 дни не спря да обстрелва столичния кмет.

В ариергарда се намърда НОВЕто лице на задкулисието – Борис Бонев. Той създаваше експертност на плювните. Зад него Мая Манолова гарантираше масовост и… селяния. И за капак архитект Игнатов като с вибратор доставяше удоволствие на ДеБъ аудиторията, говорейки й онова, което иска да чуе за Фандъкова.

На практика коалицията „ДеБъ Мая“ направи всичко, което можеше в тези 40 трагични за имиджа на София дни. А организираното след 16 часа в неделя чрез позиви във Фейсбук преливане на вот към Манолова беше нещо генерална подготовка за деветосептемврийска акция през 1944-а… Само че по нови канали.

ДеБъ Мая обаче загуби, бе победена на изборите от Нормалността!

София е единствения уреден град в тази държава, единственият европейски признат.

София, в която има заплати над 2 000 лева за всички, които могат да ги изработят.

София, в която метрото те закарва за 20 минути до място, до което преди Фандъкова си пътувал за час и 20.

София, в която животът по нищо чак толкова не се различава да речем от Милано!

И всички знаят, че с всичките й кусури, София стана това, благодарение на Йорданка Фандъкова. За да свалиш такъв кмет, ти трябва не коалиция на плюнките, а коалиция на мисълта. Да покаже, че може да направи нещо повече за София от настоящия кмет. Нормалните хора не видяха нещо подобно в „ДеБъ Мая“. Видяха безпринципно обединение в напън да се докопат едни хора до кокала на властта. Е, сега ядат друго нещо…



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ