Скръбна вест: 13-годишна актриса почина

Свещ

13-годишната звезда на Бродуей Лоръл Григс почина, предаде CBS.

Тя е получила асматичен пристъп, докато била в Манхатън с родителите си миналия вторник, съобщава с прискърбие нейният дядо Дейвид Ривлин.

Григс прави своя дебют на Бродуей, когато е едва на 6. Играе заедно с холивудската звезда Скарлет Йохансон в постановката „Котка върху горещ ламаринен покрив“.

По-късно кариерата й продължава с участие във филмови продукции и сериали като Bubble Guppies. Многократно участва в популярното шоу Saturday Night Live. Григс си партнира със звезди като Кристен Стюарт, Стив Карел и участва във филма на Уди Алън „Социален живот“.

По информация на New York Post тийнейджърката се почувствала зле, докато пишела домашното си в своя дом. Тя е откарана в местна болница, където часове по-късно умира.

Бродуей изгаси светлините си в петък, за да отдаде почит към починалото момиче.

„Лоръл беше дете, за което всеки може да мечтае“, казва дядо й. „Беше невероятно момиче. Никога не съм чул оплакване от нея. Ще ми липсва“.


Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ