Станишев зашлеви шамар на Нинова в национален ефир, приключи я

сергей станишев, корнелия нинова

С този председател (Корнелия Нинова) БСП няма шанс да спечели парламентарните избори. Това обяви в интервю за предаването „Тази сутрин” по bTV председателят на ПЕС и бивш лидер на БСП Сергей Станишев.

Социалистите се събраха вчера на пленум, за да анализират резултатите от местния вот. На този фон вътрешната опозиция на „Позитано” 20, от която е и Станишев, поиска оставки заради лошото представяне на изборите.

Лидерът на ПЕС обяви тази сутрин, че след силния старт през 2016 г. с победата на президентските избори БСП има поредица от пропуснати шансове. Той предупреди, че левицата няма автоматично да стане първа политическа сила, а трябва да се бори за това. Според него това не трябва да е на чужди терени – силовашкия подход на ГЕРБ или на терена на националистите.

Станишев обаче отказа да посочи кой би трябвало да седне на мястото на Нинова начело на БСП. Нека се заявят кандидати и партията ще реши, никой не е незаменим, коментира лидерът на ПЕС.


One comment

  • Българионъ

    18.11.2019 at 12:56

    ●В БСП има две крила, които се борят кое ще превземе властта в партията. Едните са олигархсоциалистите като Гергов, Станишев, Миков, Дъбов, Гуцанов и прочие. Другите се опитват да съхранят някакви ценности за идеите и да бъдат реална социалистическа партия, а не само по име такава. Затова и са толкова безпомощни – не могат войната вътре в партията да я загърбят, за да се борят с ГЕРБ.

    „Пътят на БСП може да бъде само един – към властта, като начин за друг тип управление, което може да повиши жизнения стандарт на българина“. Това заяви евродепутатът от БСП Петър Витанов

    Пак заръфаха Нинова. Пак тя виновна, че Фънда е кмет. Даже някои анаЛлизатори пророкуват разпада на БСП. Айде спрете се малко. БСП от 30 години е пращате в небитието , пък тя още е налице, че и скорост набира, докато много пророкуватели изчезнаха от политическия хоризонт.

    Партиите се правят от лидерите! Корнелия Нинова: Наиграхте се последната една седмица, затворете си портфейлите, господа! БСП не се продава, БСП е кауза.

    Искрен Вълчев за „Гласове“: „Цифрите категорично говорят, че тя движи БСП напред след голямата криза през 2013 г. -2014 г. Всъщност Корнелия Нинова оглави БСП като следствие именно на огромните проблеми тогава. Пое удавена партия. Обективен анализ не е възможен без да се отчита изходното стъпало. Но хайде още малко памет – защо дойде тази криза, защо бе стигнато дъното; феноменът ГЕРБ е едно от обясненията; другото е изключително срамното назначение на Делян Пеевски в ДАНС, отвращаващо до днес избирателите. А можеше ли след този крах БСП да се съвземе за 2-3 години? Роден ли е такъв човек, който магически да оправи нещата и да свали ГЕРБ след подобно падение? Честният отговор е “не”. За три години тя спечели президентския вот и увеличава гласовете за БСП – какво повече се иска от нея след аферата “Пеевски”?! Какво повече след ужасната стартова кота?

    Гергов получил едни 43 милиона, за да съсипе БСП… Долу ръцете от Корнелия Нинова! От тук насетне следва, клановете на Георги Герговци, Станишевци, Миковци, Ангел Найденовци, Атанас Мерджановци, Красимир Янковци, Димитър Дъбовци, Георги Божиновци, Георги Пирински, Гуцановци и други бездарници, да се готвят за голяма чистка, защото именно те подкопават и спират работата на екипа на г-ж Нинова. Защото именно те драпат за коалиция с ГЕРБ. Защото именно те искат да се запази статуквото. Защото именно те искат да се върнат на старите си позиции в БСП. Защото именно, те искат отново да държат всички лостове в партията. В БСП олигарсите имат опит в отстрела на читавите пилитици и лидери(Жан Виденов). И само не ми скачайте, че съм разединявал и други подобни глупости. Обаче колко е лесно да бълваш празни опорни точки, когато нямаш никаква представа за какво говориш.(За Станишев говоря). Сергей Станишев в ПЕС те търсят да те бият, че загубихте изборите за ЕП. Сергей Станишев и ПЕС не защитават работниците, но винаги са в първите редици на гей парадите.

    „Разграничаваме се от твърденията на Борислав Гуцанов по медиите, че колективният орган Градски съвет на БСП – Варна е гласувал решение да се поискат оставките на Корнелия Нинова и Кирил Добрев“ – пише в подписката на градската организация на БСП гр. Варна

    „…Кой колективен орган реши да се целувате с Местан на Орлов мост? Това еднолично решение ли беше? Кой колективен орган реши да подкрепим Пеевски и кой влезе в парламентарната група и каза „или гласувате, или пада правителството“?…“

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ