Бившата съпруга на Плевнелиев с разтърсващо признание: Срамувам се, че му бях жена

росен плевнелиев, деси банова

Юлияна – бившата съпруга на Росен Плевнелиев, вече не ще и да чуе за него. Госпожата се срамува, че е делила един покрив и постеля с човек, когото мнозинството българи наричат иронично Пастирката. И недоумява как е издържала цели 17 години, преди да се реши да го напусне, пише столичен седмичник.

Изоставената съпруга си давала сметка, че мъжът й е недостоен за държавен глава още по времето, когато той властвал на „Дондуков“ 2. Затова и не искала да го придружава по официални мероприятия и категорично отказвала да се афишира като президентша. „По-добре хората да не ме свързват с този човек“, споделяла тя пред приятелския си антураж. И допълвала, че е загубила уважение към мъжа си покрай безбройните му политически гафове, пише изданието.

И след развода от 2017-а година Юлияна продължила да се срамува от Росен. Тогава вече я възмущавали не толкова издънките му, а парадирането му с новата му любов.

Плевнелиев започна да дава съвместни интервюта със синоптичката Деси Банова по телевизии и печатни издания, в които двамата обясняваха колко са влюбени един в друг, разказваха куп подробности за трепетите си и предизвикаха снизходителни усмивки.

„Не съм очаквала, че бащата на синовете ми ще се окаже такъв инфантил“, ядосвала се в онзи период бившата съпруга на президента пред приятелките си.

„Питайте си го него най-добре на какво се дължи идиотската промяна в поведението му? Може да оглупява покрай Деси Банова… С Росен вече нищо не ме свързва. Даже съм забравила, че сме били семейство“, казвала Юлияна.


Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ