Безработната Мая Манолова с нов луксозен офис в топ центъра на София

Мая Манолова

Псевдо поборничката за светлина и прозрачност Мая Манолова отново се оплете в схема за много пари, които не е ясно откъде прибира. Става дума за поне 10 бона, които е извадила от раз за няма и седмица, за да наеме, предплати и обзаведе огромен в офис в топцентъра на София. Но откъде пари?

Манолова обяви, че днес отворила собствен офис, където след заявка и записан час ще приема граждани и ще изслушва проблемите им. За решението им и дума не може да става, понеже тя вече е аут и от политическия, и от партийния живот, и няма никакви механизми са помогне на хората, с каквото и да е. Всъщност целта й, както винаги, прозира – да ползва хорските драми, за да си прави пиар, грачейки срещу институциите и държавата.

Затова и няма жив човек в новия й офис и видно за всички вече е ясно, че макар да опитва да дублира работата на омбудсмана Диана Ковачева, това няма как да се случи и за Манолова всяка врата е затворена отдавна.

По-скандалното е обаче кой плаща за скъпия офис и напъните на провалената кандидат-кметица и бивша депутатка, отритната от БСП, да се прави на поборничка за граждански права? Огромната приемна е в топ центъра на София, на пл. „Славейков” в София, с адрес: ул. „Дякон Игнатий” 4.

Справка на ПИК в агенции за недвижими имоти сочи, че Манолова ще дава минимум 2000 лв. на месец, като е извадила още пъти по толкова за депозита в началото. А тя е безработна от няколко месеца, не получава пари от никаква дейност официално и така въпросителната около солидните суми, с които разполага, е още по-драматична. Кой, защо и с каква цел налива пари в нея?

Припомняме, че след провала на изборите пишман политичката обяви, че нямала притеснения за работата си и още не е решила как ще се издържа. Съмнително е това да стане като адвокат, тъй като медията ни разкри още по време на кампанията подробности за образование й, като се оказа тя е завършила комсомолско училище в СССР. А като юрист не може да се похвали с никаква кариера в бранша.

С днешна дата тя може само да се прави на защитничка на угнетените и бедни хора, но как – със скъп офис, шофьор и автомобил, чанти и костюми за хиляди левове… За които също не е ясно от къде взима пари.

Припомняме, че така и не стана ясно и как Манолова си финансира кампанията. Въпросните дарения, които уж трябваше да са публични, така и не бяха обявени изцяло, а само отделни дребни суми, за които обаче е ясно, че вне стигат да разточителствата, които тя ползваше в кампанията си.

През цялата кампания бившето червено острие препращаше журналистите искащи информация към нейния сайт, там пишело всичко. Когато се влезе в сайта обаче има линк към НАП, където информация за харчовете и най-вече за приходите на Манолова няма.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ