Депутатът Спас Гърневски отговори на Мустафа Карадайъ: ГЕРБ не участва в договорки

спас гърневски

Аз като депутат от ГЕРБ мога най-отговорно да заявя, че никога в групата такова нещо не е обсъждано. Така отговори на твърдението на председателя на ДПС Мустафа Карадайъ депутатът от ГЕРБ Спас Гърневски, че има договорка между управляващата партия и БСП по въпроса с партийните субсидии.

„Второ – ГЕРБ има воля да изпълни това, което народът пожела на референдума през 2016 г. ГЕРБ никога няма да се подведе по такава конспирация. ГЕРБ ще покаже волята си и няма да се поддаде на такива конспирации и конспирации“, отсече още бившият кмет на Пловдив.

„Информацията, която имаме е, че Бойко Борисов и Корнелия Нинова са се договорили ГЕРБ да не са в пълен състав в залата, за да мине предложението на БСП“, каза Карадайъ.

„Не ми е известна договорка между Бойко Борисов и Корнелия Нинова за партийните субсидии, нашата позиция остава непроменена“, отговори на твърдението му финансовият министър Владислав Горанов.

„Това са някакви достлуци, но няма да коментирам римата. Напротив – това ще ни направи още по-сплотени“, завърши темата Гърневски.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ