Раздават злато, коли, мръвки от Ути и какво ли не 14.12. в Банско! И за капак – „Ъпсурт“…

банско ски

По традиция за деня на откриването на сезона в Банско – 14 декември, феновете на зимните спортове ще бъдат изненадани с много игри и атрактивни награди.

Шоуто започва още в 8,30 ч с „Открии злато в лифта“. От 11 е регистрацията за игрите „Влез в отбора на шампиона“ и „Ловци на съкровища“. Първата ще стартира в 11,00, като два тима от по 15 любители ще бъдат водени в паралелен слалом от Марио Мат и 5-кратният носител на СК Марк Жирардели. Отборът победител ще получи и подобаващи награди.

В „Ловци на съкровища“, която започва в 13,00 ч ще има над 30 заровени ковчежета с атрактивни награди. Най-голямата сред тях ще е чисто нов автомобил Ауди.

Точно в 12,00 ч по писта „Томба“ ще се спуснат звездите и децата от ски училище „Юлен“. По същото време на „Бъндеришка поляна“ ще стартира и концерта на „Ъпсурт“.

На площата в Банско също ще има много емоции. От 16,30 ч е кулинарния театър с Ути Бъчваров. Час по-късно ще има концерт на фолклорни състаи от Банско.

В 18,00 ч е официалното откриване на зимния сезон и гостите и звездите на световните ски. След това ще има и голям празничен концерт с участието на фолкролни състави към читалище „Никола Въпцаров“ в Банско. Копирано от standartnews.com


Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ